0 товаров.
0 800 20-42-42 горячая линия и консультации 9:00 - 18:00
выходные дни: суббота - воскресенье
Сравнение:

Несприятливі умови для посіву озимих зернових?

Стоїть питання у аграріїв, сухий ґрунт, а сіяти треба, що робити?

Зміна клімату в осінній період ставить в  глухий кут  сільгоспвиробників з посівами озимих зернових. Розглянемо один з методів, який дає змогу робити посів у стресових умовах.

В осінній період фосфор впливає на рівномірність сходів, активізує розвиток кореневої системи, посилюючи процес укорінення. Враховуючи те, що доступність фосфору рослинам озимої пшениці знижується за температури ґрунту нижче 10оС, а тому посіви пізніше оптимальних строків та при нестача вологи в ґрунті варто застосовувати мікродобрива та стимулятори росту для росту рослин.

Agrosfera Ltd для активізації розвитку кореневої системи у стресових умовах вирощування озимих зернових розробила регулятор росту Енергія Фреш, П для рослин на основі синтетичного ауксину - індолілмасляної кислоти, гормону стимулюючого коренеутворення у рослин. До складу регулятора росту входить азот, фосфор і калій - важливі елементи для коригування та регулювання процесів живлення. Енергія Фреш, П активізує процеси фотосинтезу та обміну речовин, сприяє кращому засвоєнню поживних речовин з ґрунту в результаті чого прискорюються ростові процеси.

Практичний досвід компанії Agrosfera Ltd показує, що застосування Енергія Фреш, П при протруюванні насіння ярого ячменю в нормі 1,0 кг/т насіння підвищило схожість та енергію проростання в стресових умовах (недостатня кількість вологи та глибина посіву 5-6 см) рис.1

 

 

Результат – чудовий розвиток рослин та добре розвинену кореневу систему в порівняні з контролем де застосовувався препарат конкурент при протруюванні, посів здійснений на півтора дня раніше а також глибина посіву менша на 1-2 см.

І це лише одне застосування.

Таким чином, регулюючи рівень коренеутворення можна значною мірою впливати на їх ріст та розвиток рослин в стресових умовах (недостатня кількість вологи, елементів живлення, глибина посіву).

 

 

-->
ЗАВАНТАЖИТИ МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК
Перейти на сайт