0 товаров.
0 800 20-42-42 горячая линия и консультации 9:00 - 18:00
выходные дни: суббота - воскресенье
Сравнение:

5 в 1. Комплексний захист зернових від хвороб та шкідників

Не за горами посівна ярих зернових. Цим культурам необхідно приділити максимум уваги починаючи ще з протруєння насіння.
 

Протруєння ‑ це важливий агроприйом в технології вирощування зернових культур. Оскільки втрати врожаю від хвороб та шкідників на перших етапах розвитку можуть сягати 15–32%, а в роки з епіфітотійним розвитком - 50% і більше.
 

Важливим елементом протруювання ярих зернових є обробіток зерна фунгіцидним протруйником. На даний час найпоширенішими хворобами на території України є кореневі гнилі 25% та сажкові хвороби 21%. Також важливим елементом в протруюванні зерна є інсектицид. Оскільки шкідники не тільки пошкоджують молоді рослини але є розповсюджувачами небезпечних вірусних хвороб (вірус жовтої карликовості ячменю, карликовість пшениці).
 

В лінійці компанії Agrosfera для забезпечення повного захисту насіння зернових від хвороб та шкідників є п'ятикомпонентний протруйник Пентафорс 322 FSПрепарат складається з трьох фунгіцидів, два з яких – це тебуконазол та флутриафол з класу (азоли), які мають особливості щодо рухливості та швидкістю проникнення та дії на збудників хвороб. Ці дві речовини забезпечують максимальну системну ефективність проти сажок (тверда, летюча) та захворювань листового апарату (септоріоз, борошниста роса, іржа).

Третій фунгіцид – тирам. Контактна діюча речовина захисної дії, яка пригнічує проростання спор або ріст екзогенного міцелію. Тирам використовують проти збудників кореневих гнилей (гельмінтоспоріозної, фузаріозної та пітіозної), пліснявіння. Крім того, тирам практично єдиний з хімічних фунгіцидів має бактерицидну дію. Таким чином поєднання двох системних і одного контактного фунгіцидів у препараті, Пентафорс 322 FS забезпечує максимальний захист пшениці та ячменю від грибкових та бактеріальних захворювань на період від проростання насіння до кущення.

 

Захист насіння, сходів від ґрунтових та наземних шкідників здійснюється за рахунок синергічної взаємодії інсектицидів з різних хімічних груп: неонікотиноїди (імідаклоприд) та синтетичні пиретроїди (лямбда-цигалотрин). Імідаклоприд системний, має високу рухливість та захищає новий приріст молодих рослин (рухається акропетально). Це дуже важливо для захисту від наземних шкідників (личинки жужелиці, цикадки, попелиці, злакові мухи, блішки), і вірусних хвороб, ліків від яких немає. А лямбда-цигалотрин діє проти ґрунтових шкідників (дротяники, личинки підгризаючих совок) аж до появи сходів, оскільки період напіврозпаду в ґрунті складає 25 днів.
 

Основна перевага препарату Пентафорс 322 FS бери та отримуй максимум захисту рослин від сходів до кущення.

 

Науковий співробітник з агрономії компанії Агросфера О. Майструк

 

Купити протруйник для зернових можна на сайті► або замовити за телефоном 0 800 20 42 42

 
-->
ЗАВАНТАЖИТИ МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК
Перейти на сайт