0 товаров.
0 800 20-42-42 горячая линия и консультации 9:00 - 18:00
выходные дни: суббота - воскресенье
Сравнение:

Агродрони. Переваги для аграрія.

Зниження собівартості обробітку, зменшення впливу ЗЗР на персонал, які ще переваги отримують аграрії від використання агродронів?


За останні роки різко зросло використання дронів у сільському господарстві, справжнім бумом агродронів в Україні був 2021 р, що було спричинено погодними умовами. Найпопулярніший напрям використання дронів в Україні є обприскування полів (внесення ЗЗР, добрив, регуляторів росту, трихограм). Однак, сфери застосування безпілотників в аграрному секторі різноманітна та включає: проведення аналізу та збір інформації про стан полів і культури, посадку насіння та обприскування, полив та моніторинг поля.

 


Агродрони є потужним інструментом для оцінки стану посівів. Дрони дозволять фермерам побачити, наскільки здорові їх рослини, де їм може знадобитися вода або поживні речовини, а також відстежувати локалізацію шкідників, перш ніж їх поширення вийде із-під контролю.

 


Дрони допомагають фермерам заощаджувати гроші, дозволяючи їм швидко визначати проблеми, які можна було упустити без використання дрона, а обприскування агродронами значно знижує собівартість обробітку.

 


Основними перевагами при обробітку полів агродронами є:


- Економія ресурсів та часу (економія на транспортних витратах і обсягах води);


- Можливість запускати дрон для обробки полів у важкодоступних місцях, а також більш оперативна обробка садів та виноградників;


- Можливість працювати в нічний час;


- Проведення обробки після дощу;


- Високоточне внесення розчину, розпилення засобу в безпосередній близькості до рослини;


- Уникнення пошкоджень рослин;


- Мобільність;


- Зменшення впливу ЗЗР на людей;


- Обприскування високих культур;


- Екологічність (при мінімальній витраті води агрохімія не проникає в ґрунт, що оберігає його та ґрунтові води);


- Легкість використання.

 


Ми завжди працює для того, щоб наші клієнти при захисті майбутнього врожаю отримували максимальний результат. Саме тому компанія Agrosfera пропонує обробку полів та продаж агродронів DJI T30.
 

 

"Презентація дрони DJI Agras T30 в Agrosfera"

 

 

 

Курс підготовки операторів БПЛА

 

 

 

-->
ЗАВАНТАЖИТИ МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК
Перейти на сайт