0 товаров.
0 800 20-42-42 горячая линия и консультации 9:00 - 18:00
выходные дни: суббота - воскресенье
Сравнение:

Молтено, РК – новий стандарт захисту ІМІ-соняшнику

Сьогодні технології Clearfield та Clearfield Plus широко застосовуються аграріями всього світу в тому числі і України. Використовуючи гібриди соняшнику стійкі до імідазолінонів у виробників є можливість контролювати бур’яни, особливо дводольні, не тільки на досходовому етапі а й після сходів культури до фази 8 ми справжніх  листків. Одним з таких гербіцидів, що успішно використовується в посівах ІМІ-соняшнику є гербіцид Молтено, РК від компанії Агросфера. 

Гербіцид має широкий спектр знищення злакових та дводольних бур’янів, м’яку дію по відношенню до культури, меншу післядію, стримує ріст багаторічних бур’янів в т.ч. пирій повзучий та осот жовтий. Також 
Молтено, РК  можна використовувати в бакових сумішах з іншими препаратими, окрім грамініцидів, гербіцидів з групи сульфонілсечовин та фосфорорганічних інсектицидів. При достатній вологості, гербіцид стримує появу нових хвиль бур’янів, крім контактно-системної дії має ще й ґрунтову.  

Крім ІМІ-соняшнику, гербіцид використовується в посівах бобових культур, де для кращого контролю перерослих бур’янів застосовується з препаратами на основі бентазону, 480 г/л (гербіцид Ефес, РК). 
Норма внесення препарату 
Молтено, РК на бобових складає 0,75-1,0 л/га, на соняшнику – 1,0-1,2 л/га.





Петро Шевчук
науковий співробітник з агрономії компанії Agrosfera

 

Замовити товар та отримати кваліфіковану консультацію можна за телефоном  гарячої  лінії 0 800 20 42 42
або на сайті►

-->
ЗАВАНТАЖИТИ МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК
Перейти на сайт