0 товаров.
0 800 20-42-42 горячая линия и консультации 9:00 - 18:00
выходные дни: суббота - воскресенье
Сравнение:

Прогноз перезимівлі озимого ріпаку

За даними сайту АПК в Україні під урожай 2020 року було посіяно 1,1 млн. га озимого ріпаку. Через занадто суху осінь, нестачу вологи, близько 42,5 тис. га не дали сходів, а ще майже 4 тис. га, після нетривалих провокаційних дощів, хоч і зійшли, все ж таки загинули. На початок 2020 року приблизно 160 тис. га, з тих що продовжили вегетацію, знаходяться у вкрай незадовільному стані.  Та й для решти площ, що на даний час знаходяться в більш-менш нормальному стані, тенденція не досить позитивна. 

Так як практично повністю був відсутній сніговий покрив, а температура зимового періоду переважно плюсова, рослини не входили в стан спокою та продовжували вегетацію. Тим самим витрачаючи на фізіологічні процеси накопичені запаси цукрів та інших пластичних речовин. При цьому відбувається не тільки виснаження рослини, а й її переростання, що безумовно позначиться на якості стеблостою в період активного весняного відновлення вегетації (ВВВ).

 

Щоб якомога раніше допомогти посівам більш якісно і швидко здійснити процес відновлення вегетації пропонуємо застосовувати мікродобрива Бор Маджестік - 1,0 л/га та Фосфор Фреш - 0,5-1,0 л/га  у поєднані з регуляторами росту Енергія Фреш - 1,0 л/га або Гуміленд Фреш - 0,5-1,0 л/га, які посприяють не тільки забезпеченню необхідними елементами живлення, мікроелементами, а й активному росту та розвитку кореневої системи. А фунгіциди Ретардин - 0,8 л/га, Корнет - 0,5 л/га, Форсаж - 0,6 л/га та інсектициди Дестрой - 0,15 л/га, Альтекс - 0,15 л/га, Ріфос - 0,6 л/га, надійно захистять від хвороб та шкідників.


 

Замовити товар та отримати кваліфіковану консультацію можна за телефоном гарячої лінії: 0 800 20 42 42 або на нашому сайті►.

 
-->
ЗАВАНТАЖИТИ МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК
Перейти на сайт