0 товаров.
0 800 20-42-42 горячая линия и консультации 9:00 - 18:00
выходные дни: суббота - воскресенье
Сравнение:

Правильний вибір протруйника – фундамент гарного врожаю ярих зернових

Для формування високих врожаїв ярого ячменю критично важливим є забезпечення вологою. Ячмінь – це рослина, що має мичкувату кореневу систему, основна маса якої розміщена в поверхневому шарі ґрунту. Це обумовлює необхідність швидкого отримання сходів в умовах сучасного клімату України: навесні різке підвищення температур та сильні вітри швидко висушують ґрунт, в наслідок чого рослини на початку життя страждають від дефіциту вологи, що призводить до відставання в рості та розвитку, зниження продуктивної кущистості і як наслідок – до втрат врожаю.

 

Для збереження вологи застосовують в основному агротехнічні заходи, такі як вчасне закриття вологи та сівба в ранні строки. Та не менш важливим, є і правильний вибір протруйника.

 

Для протруєння насіння зернових колосових культур часто використовують протруйники, які містять тебуконазол – це речовина яка добре контролює збудників сажкових хвороб. Але поряд з тим тебуконазол має і особливість, яка не завжди на користь ярим зерновим культурам, а саме – ретардантну дію, яка, в результаті обробки насіння, проявляється в затримці появи сходів на 1-2 дні.

 

Для озимих культур, за умов ранніх термінів сівби та доброї забезпеченості вологою, це може мати позитивний ефект, для ярих – навпаки, така затримка матиме негативні наслідки.

 

Саме тому,  ідеальний фунгіцидний протруйник для ярих зернових,  повинен не лише добре контролювати збудників кореневих гнилей, пліснявіння насіння, сажок, а ще й прискорювати появу сходів.

 

Цим вимогам в повній мірі відповідає нова розробка компанії Agrosfera – Галеон, ТН

високоефективний фунгіцидний протруйник на основі двох діючих речовин для обробки 

насіння пшениці, ячменю та сої від широкого спектру збудників грибних хвороб.
 

Завдяки чому досягається максимальний захист насіння від хвороб?

 

Завдяки вдалому поєднанню двох компонентів з різних хімічних груп, що вдало підсилюють дію один одного. Дифеноконазол, як системний фунгіцид швидко проникає в насіння та надійно захищає від збудників летючої сажки та хвороб сходів та має кращу серед триазолів ефективність проти кореневих гнилей та пліснявіння насіння. Азоксистробін є високоефективним фунгіцидом з найширшим спектром дії, що контролює збудників хвороб, що належать до чотирьох класів грибів, в тому числі несправжніх, та завдяки відмінній контактній дії захищає рослини від твердої сажки, кореневих гнилей (в тому числі пітіозної) та пліснявіння насіння.

 

Які переваги, крім надійного захисту від хвороб має препарат?

 

Проникаючи всередину насінини азоксистробін підвищує ефективність використання поживних речовин і води та покращує засвоєння азоту, що сприяє підвищенню польової схожості навіть за несприятливих погодних умов. Дифеноконазол, на відміну від переважної більшості триазолів, не вповільнює появу сходів, оброблене ним насіння проростає на дві доби швидше, сходи з’являються одночасно, посилюється кущистість та збільшується кількість продуктивних стебел.

 

 

Купити протруйник можна на сайті ► або замовити за телефоном 0 800 20 42 42

-->
ЗАВАНТАЖИТИ МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК
Перейти на сайт