0 товаров.
0 800 20-42-42 горячая линия и консультации 9:00 - 18:00
выходные дни: суббота - воскресенье
Сравнение:

Який вибрати протруйник для насіння?

Щоб правильно вибрати протруйник необхідно враховувати наступні фактори: терміни сівби, попередник, наявність вологи в грунті, температурний режим, якість посівного матеріалу, потенційне зараження поля хворобами та шкідниками. 


Термін сівби: 
За ранніх строків сівби недоцільно використовувати протруйники, що мають ростостимулюючу дію через загрозу переростання посівів, і навпаки, у випадку проведення сівби в пізні строки не доцільним буде використання протруйників, що містять в своєму складі компоненти, що затримують появу сходів.


Попередник: 
Після стерньових попередників слід застосовувати багатокомпонентні фунгіцидні протруйники з додаванням інсектицидних, через велику кількість збудників хвороб та шкідників. 


Волога в ґрунті: 
Якщо через дефіцит вологи доводиться сіяти на велику глибину, не варто використовувати препарати, що мають ретардантну дію. За високої вологості збільшується загроза пліснявіння насіння та кореневих гнилей.


Температурний режим: 
За низької температури грунту варто застосовувати протруйники, що сприятимуть більш швидкій появі сходів.
Виходячи з вище наведеного, та згідно з властивостями кожного з препаратів, компанія Агросфера рекомендує використовувати протруйники в наступних умовах:

КОЛЬЧУГА ПЛЮС  – за вологої погоди після кращих попередників в ранні та оптимальні терміни сівби забезпечує відмінний захист від сажкових захворювань, до фази кущення захищає від гельмінтоспоріозу, септоріозу та борошнистої роси.

ТОМАГАВК  – за вологої погоди після стерньових попередників в ранні та оптимальні строки сівби добре захищає від сажок, фузаріозної та гельмінтоспоріозної кореневих гнилей та листових хвороб на початку вегетації. 

ПЕНТАФОРС 322 FS  - п’ятикомпонентний інсекто-фунгіцидний препарат, який забезпечує захист від найбільш широкого спектру хвороб та шкідників в ранні та оптимальні строки сівби, контролює збудників летючої, твердої та інших видів сажок, септоріозу, борошнистої роси, пліснявіння сходів, пітіозної, гельмінтоспоріозної та фузаріозної кореневих гнилей, бактеріозів, личинок хлібної жужелиці, злакових мух, блішок, цикадок, попелиць, дротяників та личинок підгризаючих совок.

ГАЛЕОН  –  захищає рослини від широкого спектру хвороб, стимулює розвиток кореневої системи, що дає можливість проростку більш ефективно використовувати доступну грунтову вологу і елементи мінерального живлення. Більш розвинена коренева система сприяє збільшенню коефіцієнта кущіння - основного фактора росту врожайності. Мінімізує розвиток кореневих гнилей різної етіології, виключає появу резистентності завдяки поєднанню унікальних фунгіцидних діючих речовин з різними механізмами дії. Підвищує здатність протистояти несприятливим факторам зовнішнього середовища, перш за все під час перезимівлі, завдяки ефекту «життєвої сили» (Vigor ефект). Для боротьби з шкідниками рекомендується бакова суміш з інсектицидним протруйником ІН СЕТ .

 

Купити протруйник насіння можна на сайті► або замовити за телефоном 0 800 20 42 42 

-->
ЗАВАНТАЖИТИ МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК
Перейти на сайт