0 товаров.
0 800 20-42-42 горячая линия и консультации 9:00 - 18:00
выходные дни: суббота - воскресенье
Сравнение:

Якісний протруйник – міцний фундамент майбутнього врожаю

Наріжним камінням захисту всіх сільськогосподарських культур є передпосівна обробка насіння, але найбільш вимогливими в цьому плані є озимі зернові культури – ячмінь та пшениця, особливо в останні роки, коли в зимовий період часті відлиги сприяють розвитку як кореневих так і листових інфекцій, саме тому так важливо не помилитись у виборі протруйника насіння.

 

Для обробки насіння зернових колосових компанія Agrosfera пропонує препарати власної розробки: Галеон® та Пентафорс®.

 

Галеон® має всі  властивості характерні для сучасного фунгіцидного протруйника:
 

  • Високу ефективність проти збудників хвороб, стійких до традиційних протруйників
  • Повний контроль сажкових хвороб та відсутність ретардантної дії, що особливо актуально в умовах дефіциту вологи та сівби після збирання пізніх культур
  • Захист від всіх поширених грибних хвороб насіння, сходів, та спектру кореневих гнилей
  • Забезпечує появу сходів на 1-2 дні раніше контролю.
     

Крім цього діючі речовини препарату сприяють ефективному та раціональному засвоєнню води та поживних речовин з ґрунту і добрив, тим самим забезпечуючи дружні та швидкі сходи навіть за несприятливих погодних умов.

В разі, якщо сівба проводиться по стерньових попередниках, слід додавати в бакову суміш інсектицидний протруйник Ін Сет®.

Двокомпонентний фунгіцидний протруйник Галеон® рекомендовано для вирощування озимих пшениці та ячменю за інтенсивною технологією.
 

Пентафорс® — єдиний п’ятикомпонентний фунгіцидний та інсектицидний протруйник контактної та системної дії, захищає посіви від комплексу біотичних чинників: грибних, вірусних та бактеріальних хвороб, ґрунтових, сисних та листоїдних шкідників. Поєднання компонентів з різних хімічних груп запобігає появі резистентних видів. Використання протруйника Пентафорс® на насіннєвих посівах та посівах по стерньових попередниках забезпечить максимальне збереження сходів та в кінцевому підсумку якісну насіннєву та товарну продукцію.

 

Геннадій Підпальний, науковий співробітник з агрономії компанії Agrosfera.

Замовити товар та отримати кваліфіковану консультацію можна за телефоном гарячої лінії 0 800 20 42 42
або на сайті►.

 
-->
ЗАВАНТАЖИТИ МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК
Перейти на сайт