0 товаров.
0 800 20-42-42 горячая линия и консультации 9:00 - 18:00
выходные дни: суббота - воскресенье
Сравнение:

Яким же має бути протруйник ярих зернових та сої?

Препарат повинен не лише мати здатність захищати від ураження хворобами насіння та сходи, але й забезпечити відповідну польову схожість рослин.

 

Для захисту насіння зернових та зокрема сої компанії виробники застосовують діючі речовини груп: феніламіди, фінілпіроли, бензимідазоли, карбоксаміди, дітіокарбомати. Але збудники захворювань постійно регенерують, пристосовуються до діючих речовин, що призводить до слабкої дії препаратів.

 

Врахувавши це та екстремальні погодних умов, що складаються в ранньовесняний період посіву сої та ярих зернових, кампанія Agrosfera розробила та випробувала у 2019 році новий протруйник Галеон, ТН.

 

Цей препарат, який містить дві діючі речовини з різних хімічних класів: триазоли (дифеноконазол 92г/л) та стробілурини (азоксистробін 27г/л).

 

Дифеноконазол - системний фунгіцид, за обробки насіння справляє захисний і лікувальний вплив. Захищає від збудників летючої і карликової сажки та хвороб сходів (борошниста роса, септоріоз, плямистості). Захисна дія речовини тривала впродовж найбільш чутливих фаз росту культур (початок вегетації), не володіє ретардантним ефектом та має м’яку дію на сою і зернову групу.

 

При застосуванні дифеноконазолу пришвидшується схожість насіння на два дні і сходи проростають одночасно, посилюється кущистість у зернових та збільшується кількість продуктивних стебел За рахунок системної дії (рухається акропетально) діюча речовина здатна розповсюджуватися по всім органам молодих рослин.

 

Але, препарати класу триазолів не спроможні убезпечити сходи та паростки від збудників хвороб класу ооміцети. В нашому випадку на допомогу приходить діюча речовина азокситсоробін, яка є у складі препарату Галеон, ТН.

 

Азоксистробін - препарат системної і контактної дії (трансламінарний). Речовина ефективна проти патогенів стійких до похідних класу триазолу і металаксилу. Контролює збудників хвороб, що належать до чотирьох класів грибів в тому числі несправжніх (пероноспороз). Завдяки контактній дії захищає рослини від твердої сажки, кореневих гнилей в тому числі пітіозної та пліснявіння насіння. У ґрунті в польових умовах період напіврозпаду становить до 39 діб, що достатньо для захисту насіння та сходів. Азоксистробін підвищує ефективність використання поживних речовин і води та покращує засвоєння азоту, що сприяє підвищенню польової схожості навіть за несприятливих погодних умов.

 

Протруйник Галеон, ТН здатний контролювати майже весь спектр збудників хвороб насіння й сходів сої, пшениці та ячменю (летюча, тверда сажки, септоріоз, борошниста роса, плямистості, пероноспороз, аскохітоз, антракноз, гельмінтоспоріозна, фузаріозна та пітіозна кореневі гнилі, пліснявіння насіння.).

 

Науковий співробітник з агрономії, компанія Agrosfera  О.Я. Майструк.

 

 

Купити протруйник для зернових, сої  Галеон, ТН можна на сайті► або замовити за телефоном 0 800 20 42 42 (безкоштовні дзвінки) 

 
-->
ЗАВАНТАЖИТИ МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК
Перейти на сайт