0 товаров.
0 800 20-42-42 горячая линия и консультации 9:00 - 18:00
выходные дни: суббота - воскресенье
Сравнение:

Як зберігати пестициди в зимовий період

З настанням періоду з температурами нижче нуля постає проблема зберігання пестицидів. І для того, щоб вони якісно працювали весною їх потрібно правильно зберігати взимку.

 

Слід зазначити, що більшість пестицидів не терплять перемерзання, особливо це стосується рідких препаратів. Перемерзання може спричинити в них розшарування, випадання в осад чи навіть кристалізацію. Такі препарати неможна використовувати оскільки різко знижується їх ефективність, а ще такі препарати можуть забивати форсунки.

 

Якщо в господарстві є склад потрібно на зимовий період організувати його опалення таким чином, щоб температура в приміщенні становила не менше +5С, препарати, що мають рідку препаративну форму слід зберігати подалі від дверей, стін та підлоги сховища.

 

В таких місцях краще розташувати пестициди з препаративною формою у вигляді гранул та порошків, які легше переносять мінусові температури. Також взимку не варто проводити перевезення пестицидів, особливо на великі відстані. 

 

 

В цьому сенсі компанія Agrosfera йде на зустріч своїм клієнтам

та надає можливість зберігати придбаний взимку товар в опалюваному,  вентильованому, сертифікованому складі. Після того, як мине загроза заморозків провести доставку товару до господарства.

-->
ЗАВАНТАЖИТИ МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК
Перейти на сайт