0 товаров.
0 800 20-42-42 гаряча лінія та консультації 9:00 - 18:00
вихідні дні: субота - неділя
Сравнение:

Етапи підготовки обприскувача до зимового зберігання

З закінченням сезону догляду за урожаєм пов’язаним з використанням обприскувача та з наближенням зимового періоду, важливо правильно підготувати техніку до цього складного періоду. Головними небезпеками під час зберігання обприскувача в зимовий період є: 
• агресивні хімічні розчини, що залишаються в магістралях, фільтрах та розпилювачах;

• вода, яка при замерзанні здатна збільшувати свій об’єм до 10% і тим самим пошкоджувати недешеві металеві та пластикові елементи обприскувача; 
• мишовидні гризуни, які будуючи на зиму гнізда можуть суттєво пошкодити електрообладнання ваших обприскувачів.

 

Отже, першим етапом підготовки має стати промивка обприскувача як всередині так і зовні. Причому для зовнішнього миття використовують чисту воду а для внутрішнього додають розчин аміаку  або нашатирний спирт та миючі засоби.

 

Другий етап включає максимальне позбавлення систем і вузлів обприскувача від води та миючих розчинів, які здатні замерзати. На цьому етапі є два варіанти завершення операції. Перший – максимально видалити воду роз’єднавши основні вузли та не з’єднуючи їх ставити на зберігання. Або ж з’єднати все назад та заповнити систему спеціальним незамерзаючим розчином, наприклад, антифризом, якого потрібно від 30 до 50 літрів в залежності від марки обприскувача.

 

Третій етап - захист від гризунів. Використовують розкладання отруєних принад, електронні відлякувачі гризунів або ж таблетки для газації приміщення. Чудово працює на даному етапі препарат від компанії Агросфера Фосфір, ТБ в кількості 2-3 таблетки на м3.

-->
ЗАВАНТАЖИТИ МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК
Перейти на сайт