0 товаров.
0 800 20-42-42 гаряча лінія та консультації 9:00 - 18:00
вихідні дні: субота - неділя
Сравнение:

Похолодання, що робити з падалицею озимих зернових в пізніх посівах озимого ріпаку?

В основному падалицю зернових, знищують грамініцидами у післясходовий період у фазі 4-5 листків.
 

В своїй лінійці компанія Agrosfera має відмінний грамініцид Шквал, КЕ (хізалофоп-П-етил, 125г/л) для осіннього та ранньовесняного застосування на посівах ріпаку. Оптимальна температура повітря для застосування препарату Шквал, КЕ не менше +10°С протягом 3–4 годин до і після обробки. При таких температурах дія препарату відмінна за рахунок ефірної форми та активним процесам вегетації та обміну речовин падалиці озимих зернових.
 

Але є питання: «Що робити з падалицею озимих зернових коли настає похолодання»?

 

Ефективність дії грамініциду в такому випадку зменшується. При нічних заморозках та різкому зниженню температури нижче +10°С не рекомендується застосовувати проти злакові препарати Шквал, КЕ. Також, не слід застосовувати даний гербіцид в день після заморозку та при очікуванні заморозку в ніч після обробки.

 

І ще, якщо температурний режим знижується до +2-3°С, то рослини ріпаку мають здатність ще вегетувати та продовжувати ріст і розвиток, тоді як падалиця озимих вже втрачає активність.

 

В цьому випадку боротьба з падалицею озимих зернових не доцільна, її слід перенести на весну з використанням препарату Шквал, КЕ в нормі 1,0 л/га.

 

Купити протизлаковий гербіцид Шквал, КЕ  можна на сайті►

-->
ЗАВАНТАЖИТИ МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК
Перейти на сайт