Бор Маджестик®, Рід
-
₴ 2 303.00
- Ціна за 1 л:
- ₴ 230.30 / $ 5.50
- Упаковка: 10 л пластикова каністра
- Препаративна форма: рідина
- Діюча речовина: Бор (В)-11%, азот (N)-4,8%, фосфор (P2O5) - 2%, калій (K2O)-4% та мікроелементами
ПЕРЕВАГИ МІКРОДОБРИВА:
ОПИС ПРОДУКТУ:
БОР МАДЖЕСТИК, РІД ЗАСТОСОВУЄТЬСЯ НА ТАКИХ КУЛЬТУРАХ:
Культура |
Норма витрати препарату, л/га |
Спосіб, час обробки |
Озима пшениця,
кукурудза, соняшник, томати |
1,0-3,0 |
Позакореневе живлення |
ВЛАСТИВОСТІ:
ІНСТРУКЦІЇ З ВИКОРИСТАННЯ:
ГАРАНТІЙНИЙ ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ:
ТЕМПЕРАТУРА ЗБЕРІГАННЯ:
СВІТОВИЙ ДОСВІД ЗАСТОСУВАННЯ ПРЕПАРАТІВ-АНАЛОГІВ:
Культура |
Фази внесення |
Норма витрати, л/га |
Ріпак |
Осінь: формування
розетки; весна: подовження квітконіжки; бутонізація, до початку цвітіння |
1,0-2,0 |
Буряки цукрові та
столові |
2 обробки: 4-6
справжніх листків – до змикання міжрядь |
2,0-3,0 |
Соя |
4-6 трійчастих листків, бутонізація |
1,0-3,0 |
Картопля |
Бутонізація, утворення столонів |
1,0-2,0 |
Виноград |
2 обробки: |
2,0-3,0 |
Кукурудза |
Соняшник |
Томати |
Буряк |
|
|
|
|
Картопля |
Соя |
Виноград |
Ріпак |
Характеристики: |
|
Упаковка | 10 л пластикова каністра |
Культура | томати, пшениця озима, пшениця яра, кукурудза, соняшник, жито, пшениця, ячмінь ярий, ямчмінь озимий, овес, огірки, перець, капуста, баклажан, морква, буряк, зелень (петрушка, кріп, селера), кабачок, гарбуз, диня, арбуз, патисон, груша, айва, кісточкові (вишня, черешня, слива, персик, нектарин) |
Препаративна форма | рідина |
Діюча речовина | Бор (В)-11%, азот (N)-4,8%, фосфор (P2O5) - 2%, калій (K2O)-4% та мікроелементами |
ПЕРЕВАГИ МІКРОДОБРИВА:
ОПИС ПРОДУКТУ:
БОР МАДЖЕСТИК, РІД ЗАСТОСОВУЄТЬСЯ НА ТАКИХ КУЛЬТУРАХ:
Культура |
Норма витрати препарату, л/га |
Спосіб, час обробки |
Озима пшениця,
кукурудза, соняшник, томати |
1,0-3,0 |
Позакореневе живлення |
ВЛАСТИВОСТІ:
ІНСТРУКЦІЇ З ВИКОРИСТАННЯ:
ГАРАНТІЙНИЙ ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ:
ТЕМПЕРАТУРА ЗБЕРІГАННЯ:
СВІТОВИЙ ДОСВІД ЗАСТОСУВАННЯ ПРЕПАРАТІВ-АНАЛОГІВ:
Культура |
Фази внесення |
Норма витрати, л/га |
Ріпак |
Осінь: формування
розетки; весна: подовження квітконіжки; бутонізація, до початку цвітіння |
1,0-2,0 |
Буряки цукрові та
столові |
2 обробки: 4-6
справжніх листків – до змикання міжрядь |
2,0-3,0 |
Соя |
4-6 трійчастих листків, бутонізація |
1,0-3,0 |
Картопля |
Бутонізація, утворення столонів |
1,0-2,0 |
Виноград |
2 обробки: |
2,0-3,0 |
Кукурудза |
Соняшник |
Томати |
Буряк |
|
|
|
|
Картопля |
Соя |
Виноград |
Ріпак |
ПЕРЕВАГИ МІКРОДОБРИВА:
ОПИС ПРОДУКТУ:
БОР МАДЖЕСТИК, РІД ЗАСТОСОВУЄТЬСЯ НА ТАКИХ КУЛЬТУРАХ:
Культура |
Норма витрати препарату, л/га |
Спосіб, час обробки |
Озима пшениця,
кукурудза, соняшник, томати |
1,0-3,0 |
Позакореневе живлення |
ВЛАСТИВОСТІ:
ІНСТРУКЦІЇ З ВИКОРИСТАННЯ:
ГАРАНТІЙНИЙ ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ:
ТЕМПЕРАТУРА ЗБЕРІГАННЯ:
СВІТОВИЙ ДОСВІД ЗАСТОСУВАННЯ ПРЕПАРАТІВ-АНАЛОГІВ:
Культура |
Фази внесення |
Норма витрати, л/га |
Ріпак |
Осінь: формування
розетки; весна: подовження квітконіжки; бутонізація, до початку цвітіння |
1,0-2,0 |
Буряки цукрові та
столові |
2 обробки: 4-6
справжніх листків – до змикання міжрядь |
2,0-3,0 |
Соя |
4-6 трійчастих листків, бутонізація |
1,0-3,0 |
Картопля |
Бутонізація, утворення столонів |
1,0-2,0 |
Виноград |
2 обробки: |
2,0-3,0 |
Кукурудза |
Соняшник |
Томати |
Буряк |
|
|
|
|
Картопля |
Соя |
Виноград |
Ріпак |
ПЕРЕВАГИ МІКРОДОБРИВА:
ОПИС ПРОДУКТУ:
БОР МАДЖЕСТИК, РІД ЗАСТОСОВУЄТЬСЯ НА ТАКИХ КУЛЬТУРАХ:
Культура |
Норма витрати препарату, л/га |
Спосіб, час обробки |
Озима пшениця,
кукурудза, соняшник, томати |
1,0-3,0 |
Позакореневе живлення |
ВЛАСТИВОСТІ:
ІНСТРУКЦІЇ З ВИКОРИСТАННЯ:
ГАРАНТІЙНИЙ ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ:
ТЕМПЕРАТУРА ЗБЕРІГАННЯ:
СВІТОВИЙ ДОСВІД ЗАСТОСУВАННЯ ПРЕПАРАТІВ-АНАЛОГІВ:
Культура |
Фази внесення |
Норма витрати, л/га |
Ріпак |
Осінь: формування
розетки; весна: подовження квітконіжки; бутонізація, до початку цвітіння |
1,0-2,0 |
Буряки цукрові та
столові |
2 обробки: 4-6
справжніх листків – до змикання міжрядь |
2,0-3,0 |
Соя |
4-6 трійчастих листків, бутонізація |
1,0-3,0 |
Картопля |
Бутонізація, утворення столонів |
1,0-2,0 |
Виноград |
2 обробки: |
2,0-3,0 |
Кукурудза |
Соняшник |
Томати |
Буряк |
|
|
|
|
Картопля |
Соя |
Виноград |
Ріпак |