Цинк Маджестик®, Рід
-
₴ 2 073.00
- Ціна за 1 л:
- ₴ 207.30 / $ 4.95
- Упаковка: 10 л пластикова каністра
- Препаративна форма: рідина
- Діюча речовина: Цинк (Zn (EDTA))-13%, солі гумінових кислот -10 г/л, азот (N)5,%, фосфор (P2O5) - 2%, калій (K2O) - 4% та мікроелементи
ПЕРЕВАГИ МІКРОДОБРИВА:
ОПИС ПРОДУКТУ:
ЦИНК МАДЖЕСТИК, РІД ЗАСТОСОВУЄТЬСЯ НА ТАКИХ КУЛЬТУРАХ:
Культура |
Норма витрати препарату, л/га |
Спосіб, час обробки |
Озима пшениця,
кукурудза, соняшник, томати |
1,0-3,0 |
Позакореневе
живлення |
ВЛАСТИВОСТІ:
ІНСТРУКЦІЇ З ВИКОРИСТАННЯ:
ГАРАНТІЙНИЙ ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ:
ТЕМПЕРАТУРА ЗБЕРІГАННЯ:
СВІТОВИЙ ДОСВІД ЗАСТОСУВАННЯ ПРЕПАРАТІВ-АНАЛОГІВ:
Культура |
Фази внесення |
Норма витрати, л/га |
Ріпак |
Осінь: формування
розетки; весна: 5-7 листків; фаза зеленого бутона |
1,0-2,0 |
Буряки цукрові та столові |
6-8 справжніх листків – до змикання
міжрядь |
1,0-2,0 |
Соя |
4-6 трійчастих листка, бутонізація |
1,0-2,0 |
Картопля |
Бутонізація, утворення столонів |
1,0 |
Виноград |
Перед початком цвітіння; перед
початком достигання ягід |
1,0-2,0 |
Кісточкові |
Через 2-3 тижні після цвітіння |
1,0 |
Зерняткові |
У фазу рожевого бутону |
1,0 |
Суниця |
На початку вегетації перед цвітінням |
1,0 |
Характеристики: |
|
Упаковка | 10 л пластикова каністра |
Культура | томати, пшениця озима, пшениця яра, кукурудза, соняшник, жито, пшениця, ячмінь ярий, ямчмінь озимий, овес, огірки, перець, капуста, баклажан, морква, буряк, зелень (петрушка, кріп, селера), кабачок, гарбуз, диня, арбуз, патисон, груша, айва, кісточкові (вишня, черешня, слива, персик, нектарин) |
Препаративна форма | рідина |
Діюча речовина | Цинк (Zn (EDTA))-13%, солі гумінових кислот -10 г/л, азот (N)5,%, фосфор (P2O5) - 2%, калій (K2O) - 4% та мікроелементи |
ПЕРЕВАГИ МІКРОДОБРИВА:
ОПИС ПРОДУКТУ:
ЦИНК МАДЖЕСТИК, РІД ЗАСТОСОВУЄТЬСЯ НА ТАКИХ КУЛЬТУРАХ:
Культура |
Норма витрати препарату, л/га |
Спосіб, час обробки |
Озима пшениця,
кукурудза, соняшник, томати |
1,0-3,0 |
Позакореневе
живлення |
ВЛАСТИВОСТІ:
ІНСТРУКЦІЇ З ВИКОРИСТАННЯ:
ГАРАНТІЙНИЙ ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ:
ТЕМПЕРАТУРА ЗБЕРІГАННЯ:
СВІТОВИЙ ДОСВІД ЗАСТОСУВАННЯ ПРЕПАРАТІВ-АНАЛОГІВ:
Культура |
Фази внесення |
Норма витрати, л/га |
Ріпак |
Осінь: формування
розетки; весна: 5-7 листків; фаза зеленого бутона |
1,0-2,0 |
Буряки цукрові та столові |
6-8 справжніх листків – до змикання
міжрядь |
1,0-2,0 |
Соя |
4-6 трійчастих листка, бутонізація |
1,0-2,0 |
Картопля |
Бутонізація, утворення столонів |
1,0 |
Виноград |
Перед початком цвітіння; перед
початком достигання ягід |
1,0-2,0 |
Кісточкові |
Через 2-3 тижні після цвітіння |
1,0 |
Зерняткові |
У фазу рожевого бутону |
1,0 |
Суниця |
На початку вегетації перед цвітінням |
1,0 |
ПЕРЕВАГИ МІКРОДОБРИВА:
ОПИС ПРОДУКТУ:
ЦИНК МАДЖЕСТИК, РІД ЗАСТОСОВУЄТЬСЯ НА ТАКИХ КУЛЬТУРАХ:
Культура |
Норма витрати препарату, л/га |
Спосіб, час обробки |
Озима пшениця,
кукурудза, соняшник, томати |
1,0-3,0 |
Позакореневе
живлення |
ВЛАСТИВОСТІ:
ІНСТРУКЦІЇ З ВИКОРИСТАННЯ:
ГАРАНТІЙНИЙ ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ:
ТЕМПЕРАТУРА ЗБЕРІГАННЯ:
СВІТОВИЙ ДОСВІД ЗАСТОСУВАННЯ ПРЕПАРАТІВ-АНАЛОГІВ:
Культура |
Фази внесення |
Норма витрати, л/га |
Ріпак |
Осінь: формування
розетки; весна: 5-7 листків; фаза зеленого бутона |
1,0-2,0 |
Буряки цукрові та столові |
6-8 справжніх листків – до змикання
міжрядь |
1,0-2,0 |
Соя |
4-6 трійчастих листка, бутонізація |
1,0-2,0 |
Картопля |
Бутонізація, утворення столонів |
1,0 |
Виноград |
Перед початком цвітіння; перед
початком достигання ягід |
1,0-2,0 |
Кісточкові |
Через 2-3 тижні після цвітіння |
1,0 |
Зерняткові |
У фазу рожевого бутону |
1,0 |
Суниця |
На початку вегетації перед цвітінням |
1,0 |
ПЕРЕВАГИ МІКРОДОБРИВА:
ОПИС ПРОДУКТУ:
ЦИНК МАДЖЕСТИК, РІД ЗАСТОСОВУЄТЬСЯ НА ТАКИХ КУЛЬТУРАХ:
Культура |
Норма витрати препарату, л/га |
Спосіб, час обробки |
Озима пшениця,
кукурудза, соняшник, томати |
1,0-3,0 |
Позакореневе
живлення |
ВЛАСТИВОСТІ:
ІНСТРУКЦІЇ З ВИКОРИСТАННЯ:
ГАРАНТІЙНИЙ ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ:
ТЕМПЕРАТУРА ЗБЕРІГАННЯ:
СВІТОВИЙ ДОСВІД ЗАСТОСУВАННЯ ПРЕПАРАТІВ-АНАЛОГІВ:
Культура |
Фази внесення |
Норма витрати, л/га |
Ріпак |
Осінь: формування
розетки; весна: 5-7 листків; фаза зеленого бутона |
1,0-2,0 |
Буряки цукрові та столові |
6-8 справжніх листків – до змикання
міжрядь |
1,0-2,0 |
Соя |
4-6 трійчастих листка, бутонізація |
1,0-2,0 |
Картопля |
Бутонізація, утворення столонів |
1,0 |
Виноград |
Перед початком цвітіння; перед
початком достигання ягід |
1,0-2,0 |
Кісточкові |
Через 2-3 тижні після цвітіння |
1,0 |
Зерняткові |
У фазу рожевого бутону |
1,0 |
Суниця |
На початку вегетації перед цвітінням |
1,0 |