0 товаров.
0 800 20-42-42 гаряча лінія та консультації 9:00 - 18:00
вихідні дні: субота - неділя
Сравнение:

До чого може привести надлишок або дефіцит мікроелементів?

Не секрет, що мікроелементи є не менш важливими в житті рослин ніж макроелементи, амінокислоти, вуглеводи чи білок. Їх дефіцит або надлишок може суттєво вплинути, як на кількісні показники урожаю, так і на якісні. Проте отримати якнайбільшу ефективність від застосування мікроелементів можна лише при дотримані певних умов їх застосування. Зокрема, вони мають бути в правильній формі, вноситись в правильний термін з правильною нормою та у правильний спосіб.

 

Однією з найкращих форм в яких використовуються мікроелементи, особливо це стосується позакореневих (листкових) внесень,  є хелетовані форми добрив. Тобто такі форми добрив, які створюють стійкий, стабільний та високоефективний комплекс мікроелементу з певною органічною молекулою. При їх виготовлені обов’язково використовується хелетуючий агент. Це органічна сполука, що підвищує час, в який той чи інший мікроелемент, буде доступним рослині. Зазвичай такі добрива вносяться листковим способом або способом фертигації у невеликих нормах (від 0,5 до 5,0 кг/га) для корегування дефіциту відповідних мікроелементів. Але однаково добре засвоюються рослиною як через листок, так і через корінь.

 

Такими високоефективними добривами може забезпечити компанія Агросфера. Так в нашій лінійці добрив є  Бор Маджестік, Фосфор Фреш з мікроелементами, Калій Фреш з мікроелементами, Універсал Фреш.

-->
ЗАВАНТАЖИТИ МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК
Перейти на сайт