0 товаров.
0 800 20-42-42 гаряча лінія та консультації 9:00 - 18:00
вихідні дні: субота - неділя
Сравнение:

Захист врожаю від небажаних шкідників

Правильне використання протруйників зменшує активність шкодочинних об’єктів, що дає можливість зменшити кількість обробітків пестицидами протягом розвитку рослин.

 

 

Зараз в необхідності фунгіцидного протруєння насіння впевнений кожен агроном. А що стосується інсектицидного протруєння, то ці заходи запроваджують не у всіх сільськогосподарських підприємствах.

 

 

Препарати, котрі застосовуються для обробки посівного матеріалу, уберігають сходи та посіви культур від ґрунтових і надземних шкідників, таких, як личинки пластинчатих жуків, дротяників, підгризаючих совок, хлібних турунів, а також посіви від злакових мух, блішок, попелиць, які переносять вірусні захворювання.

 

 

Найпоширенішими шкідниками зернових, кукурудзи, соняшника є дротяники, злакові мухи, блішки, а також попелиці, які шкодять впродовж всієї вегетації. Щодо картоплі – це колорадський жук.

 

Оскільки протруєння посівного матеріалу інсектицидом не тільки оберігає сходи культур від найбільш поширених у виробництві ґрунтових шкідників (дротяники, несправжні дротяники, личинки хлібних жуків), а і призводить до токсикації посівів (дія протруйника), що є результативним для захисту молодих культур від злакових мух та попелиць і цикадок – переносників вірусних захворювань.

 

Щоб попередити заселення рослин шкідниками на ранніх етапах розвитку, рекомендовано при передпосівній обробці посівного матеріалу до фунгіцидних протруйників додавати інсектицид, зокрема Ін Сет SK, КС продукт компанії Agrosfera на культурах: кукурудза (дротяники, шведська муха, попелиці) – 3,5-6,0 л/т; соняшник (дротяники, попелиці) – 4,0-7,0л/т; зернові (злакові мухи, попелиці, цикадки) – 0,5 -1,0 л/т; картопля (колорадський жук) – 0,2 л/т.

-->
ЗАВАНТАЖИТИ МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК
Перейти на сайт