0 товаров.
0 800 20-42-42 гаряча лінія та консультації 9:00 - 18:00
вихідні дні: субота - неділя
Сравнение:

Надійний інструмент у боротьбі з проблемними бур’янами в посівах озимого ріпаку

Деяка частина сільгоспвиробників починає думати про боротьбу з бур’янами в посівах озимого ріпаку в кращому випадку після їх появи, в гіршому – навесні наступного року, коли з одного боку, бур’яни вже завдали значної шкоди, з іншого – значно складніше та дорожче їх контролювати (а деякі вже і не можливо).

В той же час, спеціалісти які серйозно займаються вирощуванням цієї культури вже досить давно та успішно використовують рецепт боротьби з бур’янами ґрунтовий гербіцид - Пропозит, КЕ (пропізохлор, 720 г/л).

 

 

Пропозит, КЕ, зарекомендував себе як надійний інструмент у боротьбі з проблемними бур’янами в посівах озимого ріпаку – насамперед, це зимуючі бур’яни родини капустяних – кучерявець Софії, грицики звичайні, знищити які після сходів практично неможливо,  а також підмаренник чіпкий, ромашка та ряд інших.

 

Вагомими аргументами на користь цього гербіциду, також є і те, що він добре працює в умовах дефіциту вологи, та можливість застосування по сходах культури (фаза 2-4 справжніх листки – це зводить залежність ефективності роботи препарату від коливань погоди практично до нуля).

 

Геннадій Підпальний, науковий співробітник з агрономії компанії Агросфера

 

 

 

Купити ґрунтовий гербіцид Пропозит, КЕ можна на сайті► 

-->
ЗАВАНТАЖИТИ МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК
Перейти на сайт