0 товаров.
0 800 20-42-42 гаряча лінія та консультації 9:00 - 18:00
вихідні дні: субота - неділя
Сравнение:

Якісна обробка насіння – правильний початок для гарного урожаю

Однією з причин, що знижує високі урожаї озимих зернових, є хвороби та шкідники, втрати від яких можуть сягати до 50%.

 

Першим і одним з дуже важливих агроприйомів в технології вирощування озимих зернових культур є протруювання зерна.

 

Одним з елементів протруювання є обробіток зерна фунгіцидним та інсектицидним протруйником. На даний час найпоширенішими хворобами на території України є кореневі гнилі та сажкові хвороби, а серед шкідників: совки, жужелиці, попелиці, злакові мухи.

 

Тому, для забезпечення повного захисту насіння зернових від шкідників та хвороб компанія Agrosfera радить застосовувати п'ятикомпонентний протруйник ПЕНТАФОРС 322 FS,ТН (імідаклоприд, 160 г/л + лямбда-цигалотрин, 25 г/л + флутриафол, 30 г/л + тирам, 100 г/л + тебуканазол, 7г/л).

 
 

Завдяки поєднанню п’яти компонентів забезпечується максимальний захист проти найбільш широкого спектру хвороб та шкідників.

 

Наявність у препараті складових з різних хімічних груп та з різним механізмом дії, що унеможливлює виникнення резистентності до препарату.

 

У протруйнику міститься три фунгіциди, два з яких – це триазоли: тебуконазол та флутриафол, які відрізняються за рухливістю та швидкістю проникнення. Ці дві речовини забезпечують максимальну системну дію проти сажок та хвороб листя від сходів до фази осіннього кущення (септоріоз та борошниста роса). Третій фунгіцид – тирам, контактна діюча речовина захисної дії, яка пригнічує проростання спор на насінні. Тирам контролює збудники гельмінтоспоріозної, фузаріозної та пітіозної кореневих гнилей, пліснявіння, а також – збудники хвороб, які містяться на поверхні насіння, зокрема тверда та карликова сажка. Має бактерицидну дію, за рахунок тираму.

 

Захист насіння і сходів від ґрунтових та наземних шкідників здійснюється за рахунок синергічної взаємодії інсектицидів з різних хімічних груп: неонікотиноїди (імідаклоприд) і синтетичні пиретроїди (лямбда-цигалотрин).

 

Імідаклоприд проявляє системні властивості, високу рухливість (рух акропетально) та захист молодих рослин від наземних шкідників (цикадки, попелиці, злакові мухи, блішки), які ще й поширюють вірусні хвороби. Лямбда-цигалотрин дозволяє посилити дію протруйника проти ґрунтових шкідників, в тому числі з родини лускокрилих. Період напіврозпаду якого в ґрунті становить 25 днів, тобто довготривалий ефект.

ПЕНТАФОРС  322 FS, TH – це протруйник для максимального захисту рослин від сходів до кущення.

 

 

Замовити протруйник ПЕНТАФОРС  322 FS, TH  можна на сайті

 

-->
ЗАВАНТАЖИТИ МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК
Перейти на сайт