0 товаров.
0 800 20-42-42 гаряча лінія та консультації 9:00 - 18:00
вихідні дні: субота - неділя
Сравнение:

Стоп хвороби, або правильно підібраний фунгіцид.

Ураженість хворобами знижує врожайність на 15-30%, а якщо врахувати, що культура водночас може уражуватися декількома хворобами, то збитки будуть серйозними.

 

Для захисту зернових культур від хвороб, компанія Аgrosfera застосовує діючі речовини різних класів: триазоли, стробілурини, морфоліни і бензимідазоли. Але збудники хвороб постійно регенерують, звикають до діючих речовин, що приводить до низької дії однокомпонентних препаратів.

 

Щоб збільшити спектр дії та виключити резистентність, необхідно застосовувати комплексні фунгіциди.

 

Арбалет, КС ‑ це потужний препарат містить дві діючих речовини з різних хімічних груп: триазоли (флутріафол 120 г/л) та стробілуруни (азоксистробін 200г/л). Флутріафол зупиняє розвиток грибів, має швидку системну дію та здатність ліквідовувати спори, що проникли у листок (лікувальний ефект).

 

Азоксистробін має добре виражену антиспорулентну та запобіжну дію на збудників чотирьох класів грибів (Oomycetes, Basidiomycetes, Deuteromycetes, Ascomycetes), тобто від хвороб (борошнистої роси, септоріозу, перенеспорозу, ринхоспоріозу, фомозу, іржі, сіра та біла гнилі, плямистостей, інших захворювань). Тому, препарат з даною речовиною може бути використаний, як в профілактичних цілях так і з ціллю недопущення поширення хвороб по самій рослині і до інших рослин. Препарат проникає під покривні тканини рослин та в зовнішні оболонки, рухається по рослині і припиняє подальший розвиток міцелію. На додаток до контролю всіх листових плямистостей Арбалет, КС ефективний у профілактиці прикореневих гнилей.

 

Ще одна особливість препарату – це фізіологічний вплив на рослину.

 

Арбалет, КС незамінний фунгіцид для захисту озимої пшениці у фазах кущення та виходу в трубку від (кореневих гнилей, борошнистої роси, септоріозу, піренофорозу, іржастих хвороб), норма витрати 0,5-0,75 л/га.

 

І на останок, даний фунгіцид зареєстрований на соняшник та озимий ріпак. За норми 06-1,0 л/га контролює (фомоз, іржу, переноспороз, альтернаріоз, білу та сіру гниль, борошнисту росу).

-->
ЗАВАНТАЖИТИ МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК
Перейти на сайт