0 товаров.
0 800 20-42-42 гаряча лінія та консультації 9:00 - 18:00
вихідні дні: субота - неділя
Сравнение:

Вплив регулятора росту Енергія Фреш на ріст та розвиток озимої пшениці

Ми вже багато розповідали про дію препаратів компанії Agrosferа, а зокрема регуляторів росту на посівах озимої пшениці.

 

Але є цікава інформація якою хочеться поділитися з вами.

Цього року у Вінницькій області на посівах пшениці у фазу кінця весняного кущення було застосовано регулятор росту Енергія Фреш, П в нормі 1,0 кг/га. Останній огляд поля проводився у фазу воскової стиглості.

 

Результат радував, а чим? Почали порівнювати до контролю, результат не змусив чекати.

 

На фото можна побачити різницю у довжині між міжвузлями у рослин (з права Енергія Фреш,П, з ліва контроль). Регулятор росту Енергія Фреш, П, препарат на основі синтетичного ауксину покращив розвиток кореневої системи, і тим самим вплинув на ріст стебла. Тобто, за рахунок скорочення довжини міжвузля потовщується стінка стебла, і тим самим посилюється стійкість стебла до вилягання. За рахунок розвитку кореневої системи та елементів живлення (азот, фосфор, калій), що входять в склад препарату покращується засвоєння вологи протягом вегетації та поживних речовин з ґрунту. Дія регулятора Енергія Фреш, П в даному випадку схожа на дію препаратів Хлормекват-Хлорид 750, Модус.

 

В кінцевому результаті, застосування препарату вплинуло на довжину колоса  та збільшило врожай. В середньому приріст урожаю склав 4,3 ц/га.

 

 

 

Замовити регулятор росту Енергія Фреш, П можна на сайті► або за телефоном 0 800 20 42 42 (безкоштовний дзвінок).

 

 

 
 
-->
ЗАВАНТАЖИТИ МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК
Перейти на сайт