0 товаров.
0 800 20-42-42 гаряча лінія та консультації 9:00 - 18:00
вихідні дні: субота - неділя
Сравнение:

П’ять елементів для захисту ярого ячменю від хвороб та шкідників

Одним з цінних агроприйомів в технології вирощування ярих зернових культур є обробка зерна, як фунгіцидним так інсектицидним протруйником.

 

Щоб забезпечити повний захист насіння ярого ячменю від хвороб та шкідників необхідно використовувати один – два фунгіциди та інсектициди, або ж використовувати п'ятикомпонентний протруйник компанії Agrosfera -  ПЕНТАФОРС 322 FS, ТН.

 

Препарат включає три фунгіцидні діючі речовини ‑ тебуконазол, флутріафол та тирам. Такі складники (тебуконазол та флутріафол) забезпечать повну захисну дію проти насіннєвих заражень (тверда, летюча сажка) та хвороб листка аж до кущення, для ярого ячменю найчастіше - це (септоріоз та борошниста роса). І тирам ‑ контактна діюча речовина. Проявляє бактерицидну дію та придушує проростання спор. Тирам застосовують від збудників гельмінтоспоріозної та фузаріозної кореневих гнилей, пліснявіння, а також твердої та карликової сажок.

 

Захист від шкідників (ґрунтових і надземних) відбувається за допомогою неонікотиноїду (імідаклоприд) та синтетичного пиретроїду (лямбда-цигалотрин). Імідаклоприд має відмінну рухливість та захищає сходи від цикадок та попелиць, які є переносниками вірусних захворювань. А лямбда-цигалотрин підсилює вплив імідаклоприду на ґрунтові шкідники до появи сходів, за рахунок піврозпаду останнього до 25 днів. Має репелентні властивості.

 

Протруйник ПЕНТАФОРС 322 FS, TH володіє такими плюсами:

 

  • Найширший захист від грибкових захворювань (сажкові та хвороби листка, кореневі гнилі).
  • За рахунок тираму, протруйник володіє бактерицидними властивостями.
  • Обмежовує розповсюдження вірусів, уберігаючи посіви від попелиць та цикадок.
  • Лямбда-цигалотрин підсилює вплив імідаклоприду на шкідників родини лускокрилих та ґрунтові.
-->
ЗАВАНТАЖИТИ МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК
Перейти на сайт