0 товаров.
0 800 20-42-42 гаряча лінія та консультації 9:00 - 18:00
вихідні дні: субота - неділя
Сравнение:

Зимуючі бур’яни на ріпаку та заходи боротьби з ними

Зимуючі бур’яни – це група бур’янів, що здатні, в залежності від періоду проростання, вести себе і як озимі і як ярі. Така їх особливість підвищує їх шкодочинність вдвічі. Спочатку вони конкурують з культурними рослинами восени, а потім, якщо не поборотись з ними, продовжують весною. Крім того до бур’янів, які вже перезимували та продовжили свою вегетацію додадуться ще й ті які проростуть весною. Найпоширенішими зимуючими бур’янами є волошка синя, ромашка непахуча, грицики звичайні, талабан польовий, злинка канадська, кучерявець Софії, підмаренник чіпкий та інші.

 

 

Саме серед даної групи рослин багато злісних бур’янів боротьба з якими суттєво ускладнюється в майбутньому і є найбільш ефективною саме на ранніх стадіях, особливо коли рослини ріпаку ще нездатні повноцінно конкурувати за поживу, воду та світло.

 

Тому важливо якнайраніше провести заходи по контролю. Компанія Аgrosfera пропонує гербіцид системної дії Легіон, ВГ (клопіралід, 750 г/кг) здатний поборотись з зимуючими бур’янами в нормі 0,12-0,2 кг/га.

 

Купити гербіцид системної дії Легіон, ВГ можна на сайті►

-->
ЗАВАНТАЖИТИ МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК
Перейти на сайт